K e e s    v a n   S e g g e l e n
Damoclesstraat 30,  1363 TX Almere
06-33980113
info@segment-timmervakwerk.nl

Enkele ervaringen van klanten van Segment Timmerwerk:

Remco en Mabelle Schmitz, Almere Overgooi:

Afgelopen jaar hebben wij ons eigen huis laten bouwen door een aannemer. Deze zat echter niet te wachten op het realiseren van onze persoonlijke wensen. We wilden graag mooie zware eikenhouten deuren, een badkamermeubel op maat, de kamer van onze zoon in lodge stijl, een inloopkast en een buroblad zonder poten. Ik had mijn wensen tot in detail op papier gezet, maar het was nog moeilijk om iemand te vinden die het wilde maken. Zelfs deurenfabrikanten vonden de eikenhouten deuren een lastig projekt, ze vroegen de hoofdprijs en konden het niet maken zoals wij het wilden. Uiteindelijk zijn we bij Kees van Seggelen van Segment Timmerwerk uitgekomen.
En hij draaide zijn hand er niet voor om.
Door zijn ervaring in de jachtbouw, weet hij veel oplossingen voor lastige en uitdagende klussen. Hij had gelijk de ideen hoe het gerealiseerd kon worden. Deze nam hij steeds eerst met ons door voor aan de slag te gaan, zodat we van te voren wel wisten dat we op n lijn zaten. Maar uiteindelijk zijn de door Kees gemaakte projekten nog mooier geworden dan we verwacht hadden.
Iedere keer als we weer nieuwe bezoekers krijgen, worden we er weer op geattendeerd hoe mooi en knap het is gemaakt.....

Jules Zwijsen, Loenen aan de Vecht:

Het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Kees leveren een prachtig resultaat op waarbij de liefde en aandacht voor het werk duidelijk zichtbaar is in elk detail. Gecombineerd met een snelle levertijd en dus scherpe prijsaanbieding zorgt Kees voor een uitermate tevreden en trotse klant!