K e e s    v a n   S e g g e l e n
Damoclesstraat 30,  1363 TX Almere
06-33980113
info@segment-timmervakwerk.nl

Kees van Seggelen heeft zo’n 30 jaar ervaring in de luxe jachtbouw. Als meewerkend voorman werkte hij jarenlang mee aan het vervaardigen en inbouwen van de meest luxueuze interieurs.

U kunt zich voorstellen, dat het niveau van het timmerwerk in deze jachten, gebouwd voor de rijksten der aarde, zeer hoog is.

In 2005 is Kees zijn eigen bedrijf gestart: Segment Timmerwerk. Het bedrijf beschikt over een ruime eigen werkplaats in Almere Poort met moderne houtbewerkings-machines en gereedschappen.

De belangrijkste werkzaamheden zijn het vervaardigen en aanbrengen van interieur- en meubelmaatwerk voor particulieren én bedrijven.
Met de aanwezige ervaring en perfectionisme is bijna elk ontwerp te realiseren.
In overleg met de opdrachtgever lukt het Kees telkens weer een uniek en geslaagd eindresultaat neer te zetten.

Zijn motto is: “Voor alles is een oplossing”.

Aan de hand van een vrijblijvend en oriŽnterend gesprek wordt bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden, welke materialen en afwerking toegepast dienen te worden en wanneer het timmerwerk gereed moet zijn. De basis hiervoor kan een eigen ontwerp zijn of een voorstel van Kees. Dit resulteert in een tekening en een heldere offerte waarna besloten wordt of/welk timmerwerk uitgevoerd dient te worden.

Wilt u weten wat Kees voor u kan betekenen, neem dan contact op!